Kezdőlap

Munkáink

Rólunk

Történeteink

Megjelenések

Kapcsolat

irodatervezés, impressono, iroda tervezés, belsőépítész, belsőépítészet, studió, impressono stúdió, enteriőr, iroda belső, iroda tér, csapat, belsőépítész, belőépítészek, építészek, tervező, tervezőcsapat

rólunk

impressono studio

Makár Ágnes vagyok, az impressono studió megálmodója, melyet 2003-ban alapítottam.

Kollégáimmal irodákat, üzletbelsőket, kávézókat, rendelőket, éttermeket tervezünk, valamint magán és kiadó lakások belső tereit. A koncepció tervektől kezdve egészen a kiviteli tervekig , mindenféle projektszint feladat elé lelkesen állunk.
Munkánk során kollégáimmal mindig arra fókuszálunk, hogy a belsőépítészeti tervezést művészi kifejezésmóddal ötvözve derűs, tiszta és autentikus tereket alkossunk.

Kiemelt figyelmet fordítunk az emberek érzelmi szükségleteire és vágyaira, ami az alkotó folyamatban mindig középpontba helyezett tényező. Nem csupán terveket alkotunk, hanem olyan terek létrehozását tűztük ki célul, amelyek megidézik az ügyfelek legbensőbb álmait.

Makár Ágnes, irodatervezés, impressono, iroda tervezés, belsőépítész, belsőépítészet, studió, impressono stúdió, enteriőr, iroda belső, iroda tér

„Szemléletem szerint az építészeti és belsőépítészeti tervezés olyan művészeti tevékenység, mely az egyik legkomplexebb alkotói forma.
Míg más művészek, mint a festők vagy szobrászok, abszolút művészi szabadságban alkotnak, az építésznek a tereket, lehetőségeket, funkciókat és az ergonómia kötöttségeket is figyelembe kell vennie munkája során.
Ennek ellenére azok a szenvedélyes építészek és belsőépítészek, akik ezt a mesterséget űzik, képesek csodákat alkotni még ezek között a korlátok között is.
Számomra is ez a vágy szolgál motivációként munkám során, hogy a tervezési folyamat alatt magas szintű művészi kifejezést és funkcionális harmóniát érjek el.”

– Makár Ágnes

irodatervezés, iroda, impressono, iroda tervezés, belsőépítész, belsőépítészet, impressono stúdió, enteriőr, iroda belső, iroda tér, történeteink